Sangria bestellen in België


Sangria bar - Lekkerste sangria barretje
Het doel van elk feest is om je gasten te laten chatten en chillen.Hier een voorproefje (eh, slokje) om je op weg te helpen: een kant-en-klare Sangria bar!

Wij zijn een Sangria Cateringbedrijf dat authentieke SANGRIA, PAELLA & TAPAS aanbiedt, gevestigd in Lelystad en actief in Nederland, België en Duitsland!
Wij bieden onze sangria en andere cateringdiensten voor bruiloften, privé en zakelijke evenementen, verjaardagsfeestjes en straatvoedselmarkten en -festivals. De kwaliteit van ons eten, een must, is altijd volgens de hoogste normen, met de beste ingrediënten, geïmporteerd uit Spanje en wij koken altijd 100% met extra vierge olijfolie. Je hebt je paella in Nederland, België of Duitsland, maar je zult je echt in Spanje voelen.

Ons team is Spaans, met een jarenlange ervaring binnen de sector, zodat u altijd verzekerd bent van de beste sangria en paella-cateringservice.
U kunt ook kiezen uit ons assortiment authentieke Spaanse tapas of desserts. Natuurlijk zijn ibericos en kaas inbegrepen, Spaanse wijn en/of sangría is een optie.

Spaanse foodtruck: feest-tapas.nl Sangria bar: sangria-bar.nl Spaanse hamsnijders: pata-negra-bar.nl Spaanse paella en tapas op locatie: tapas-on-tour.nl Spaanse catering: tapas-feest.nl Tapas schalen bestellen: tapas-mezze.nl Fruit schalen: fruitschaal-feest.nl Spaanse decoratie: feestzaal-decoratie.nl Spaanse zaal verhuur: spaanse-thema-feest.nl Spaanse proeverij: tapasproeverij.nl Spaanse livemuziek: spaanse-muziek.nl Spaanse gerechten: spaanse-feest.nl Prijzen catering: tapasmezze.nl

Meer informatie: Alegria Catering
Mobiel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525
Tel: 0320-769037
E-mail: cateringfeest@gmail.com
Sangria bestellen in België
Sangria bestellen in België
Sangria bestellen in België
Wat kunt u bij ons zoal bestellen?


Leuke, kleurrijke thematische foodtrucks, maar ook simpele hapjes of nootjes op tafel, tot de complete catering (met een uitstekende kok), late night patat of finger food, een leuke barbecue met een varken aan het spit, of een compleet vegan, vegetarisch of raw menu behoren tot de mogelijkheden. Behalve voor eten, drankjes, een cocktailbar of een foodtruck, kunt u bij ons ook terecht om een tent, tafels, stoelen of een complete lounge te huren. Eigenlijk kunt u voor alle (thematische) feestbenodigdheden bij ons terecht!

Zoekt u een liveband en weet u niet waar te beginnen? Bij ons bent u aan het goede adres. Wij opereren al 20 jaar in deze business en kennen de beste thematische bandjes (artiesten-feest.nl), maar ook mainstream bandjes (coverband-feest.nl).
Wij bieden leuke entertainment, zoals danseressen (dans-info.nl) of acts (party-entertainment.nl), entrée acts (entree-entertainment.nl) of een DJ voor uw feest (dj-voor-feest.nl).

Kijk ook eens op onze pagina met complete themafeestpakketten (avondvullendthemafeest.nl).

Wij beschikken over een eigen locatie in Lelystad en partnerlocaties overal in Nederland en België. Wij heten u graag welkom voor allerlei feesten, zoals doopfeesten, verjaardagsfeesten, vrijgezellenparty’s, etc. Maar ook voor workshops en ‘kale’ zaalverhuur kunnen wij u van dienst zijn!

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Alegria Catering
Mobiel: 06-29 457 407 of 06 44 508 525
Tel: 0320 769037
E-mail: cateringfeest@gmail.com

Sangria bestellen in België Mexicaans buffet Spaanse tapas Mexicaans Thema Feest
Sangria bestellen in België
Sangria bestellen in België Vegan buffet Raw buffet Eten Feest
Sangria bestellen in België
Sangria bestellen in België Tropisch foodtruck Gipsy street food Arabisch foodruck SFoodtrucks Feest
Sangria bestellen in België
Sangria bestellen in België Koude hapjes Warme hapjes Vegetarische hapjes Eten voor Feest
Sangria bestellen in België
Catering Feest Contact
Mobiel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525
Tel: 0320 769037
E-mail: cateringfeest@gmail.com

Sangria bestellen in België Budget catering Take away catering Patat on tour Eten Drinken Feest
Sangria bestellen in België
Sangria bestellen in België Tentenverhuur Feestbenodigheden Partymanager Eten Drank Feest
Sangria bestellen in België
Sangria bestellen in België Tropische cocktailbar Arabische cocktailbar Cocktailbar Feest
Sangria bestellen in België
Sangria bestellen in België Thema Entertainment Tropical Thema Feest Dansact Show Met Dieren Workshop Feest Band Muziek
Sangria bestellen in België
Sangria bestellen in België Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek Band Muziek
Sangria bestellen in BelgiëJe vind ons via:
vindhier.nl

 

Sponsors

Catering, entertainment, foodtruck catering-feest.nl    Latijnse muziek en entertainment todolatino.nl

Uw bedrijf hier? Kosten €500 per jaar ex 21% BTW. Neem contact met ons op via E-mail: cateringfeest@gmail.com
Vertalingen en tolkdiensten Vertaalbureau Romtext Je vind ons via: vindhier.nl

Website nodig? astrocat.nl
 
Sangria bestellen in België

Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het feest, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur.
Houdt u er rekening mee dat wij geen betalingen achteraf accepteren.

Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Arabisch feest te organiseren in een zaal, tent, of in de buitenlucht neer te zetten? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, België en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Elburg Elden Eldersloo Eldrik Eleveld Elim Elkenrade Elkerzee Ell Ellecom Ellemeet Ellerhuizen Ellertshaar Ellewoutsdijk Elp Elsen Elsendorp Elshof Elshout Elsloo (Friesland) Elsloo (Limburg) Elspeet Elst (Gelderland) Elst (Utrecht) 1111Friens Frieschepalen Froombosch Gaanderen Gaarkeuken Gaast Gaastmeer Galder Gameren Gammelke Gapinge Garderen Garijp Garmerwolde Garminge Garnwerd Garrelsweer Garsthuizen Gassel

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Copyright ©2019 AstroCat. All rights reserved.